Premii:

Voucher de 1000 de RON

O periuta electrica PHILIPS SONICARE

Un IRIGATOR BUCAL

3 pachete OBTURATII in valoare de 500 de RON fiecare

5 pachete IGIENIZARE COMPLETA in valoare de 200 de RON fiecare

Regulament concurs:

Ce trebuie sa faci ?

pe FACEBOOK

1.LIKE paginii noastre de Facebook facebook.com/profismile

2.SHARE/DISTRIBUIE public concursul pe profilul tau.

3.Lasa un comentariu la aceasta postare cu PARTICIP

 

pe INSTAGRAM

1.Da follow contului nostru de Instagram @profismilero

2.Comenteaza la postare cu PARTICIP

 

 

Perioada desfasurarii concursului este 28.11.2018-19.12.2018.Este obligatorie indeplinirea conditiilor mai sus mentionate DOAR pe o singura retea sociala. La extragerea finala ce va fi realizata prin RANDOM.ORG, vor fi calificati doar utilizatorii ce au indeplinit toate conditiile de participare (like/share/comment pentru Facebook sau follow/comment pentru Instagram).Orice participant care posteaza pe ambele retele de socializare v-a fi inscris in concurs o singura data.La concurs pot participa toti membrii unei familii, cu conturi valide de Facebook/Instagram, conditia sa indeplineasca cerintele. Castigatorii din alta localitate decat Bacau (localitatea centrului de ingrijire dentara Profi Smile) pot revendica prin posta doar premiile fizice (periuta electrica sau irigatorul bucal). Pentru restul premiilor voucherul este transmisibil catre alta persoana care poate beneficia de servicii in cadrul clinicii.

Extragerea are loc pe 20 decembrie.

Voucherul de 1000 RON poate fi revendicat pe tratamente de profilaxie, terapie, protetica dentara.Sunt excluse tratamentele de chirurgie, ortodontie si endodontie specializata.

Termenul pentru ridicarea si validarea voucherelor castigatoare este 15 ianuarie iar pentru programarea consultatiei maxim 30 de zile de la ridicare.

noiembrie 28, 2018
Premii: Voucher de 1000 de RON O periuta electrica PHILIPS SONICARE Un IRIGATOR BUCAL 3 pachete OBTURATII in valoare de 500 de RON fiecare 5 pachete IGIENIZARE COMPLETA in valoare de